joyce@back-2-basics.nl

Voeten.werk

Ben jij beperkt in je beweging door pijnlijke voeten, voetklachten, voet gerelateerde klachten en houding problematiek en wil jij weer pijnvrij te kunnen bewegen? Kijk dan eens naar een voeten.werk traject.

Als holistisch (voet)specialist kunnen wij jou helpen met voet- en gerelateerde houding-, loop- en systemische klachten. Ons uitgangspunt is terug naar je natuurlijke houding, een natuurlijke manier van lopen en een natuurlijkere manier van leven.

Een kort voeten.werk traject bestaat uit 3 consulten, inclusief de benodigde begeleiding, het voeten.werk pakket en levenslange online video begeleiding. Investering: 595,-

Een lang voeten.werk traject bestaat uit 7 afspraken, inclusief Whatsapp support tijdens kantoor uren, de benodigde begeleiding, het voeten.werk pakket en levenslange online video begeleiding, 1 bonus consult. Investering: 1140,-

Lees meer...

Lichaam.werk

Wil jij ook weer zo veel energie ervaren waardoor je overdag meer daadkracht, focus, vitaliteit én ontspanning voelt? Kijk dan eens naar een lichaam.werk traject

Met een persoonlijk, ongecompliceerd en effectief advies is een voeten.werk of lichaam.werk traject een fantastische investering in jezelf en heb je weer voldoende levenskracht om vol in het leven te staan!

Tijdens een lichaam.werk traject combineren wij het voetenwerk met een bredere kijk op jouw lijf en leven. We gaan aan jouw voeten werken, maar ook aan jouw leefstijl.

Een lichaam.werk traject bestaat uit 6 consulten elke 2 weken, inclusief de benodigde begeleiding, een voedingslijst en voedingsadvies op maat, ademoefeningen, informatie over stress, slaap, voeding, mindset, ademhaling en meer, het voeten.werk pakket en levenslange online video begeleiding. Investering: 1020,-

Lees meer...

Ademreis

Door tijdens een ademsessie bewust, vol en verbonden te ademen, breng je extra zuurstof/energie in je lichaam, waardoor het gaat stromen en energie in beweging komt. Je activeert hiermee het zelfhelend vermogen.

Jouw ademhaling is een afspiegeling van hoe je leeft en andersom. Door bewust te worden van je ademhaling, wordt je bewust van hoe je in het leven staat. De meesten van ons ademen oppervlakkig, snel en onbewust en leven een oppervlakkig, snel en onbewust leven. Dit kan zich uiten in zowel fysieke, als mentale en emotionele klachten, zoals laag energie niveau, rusteloos, lusteloos, gejaagd, neerslachtigheid en/of gebrek aan grip op je leven.

In een uur tijd begeleid ik jou en je ademhaling door verschillende ademtechnieken, aangepast op jouw persoonlijke situatie.

65,- per uur

Lees meer...

Lichaamsreis

Ben jij op zoek naar ontspanning in een veilige omgeving? Wil je meer in je lichaam aanwezig zijn?

Het is bekend dat trauma zich vastzet in het lichaam in bijvoorbeeld de grote psoas spier (heupspieren). Deze spier zend via het 'stress systeem' steeds informatie naar de hersenen waardoor je in het hier en nu geraakt kan worden door pijn uit het verleden. Het lichaam vergeet namelijk traumatische ervaringen niet wanneer het niet de juiste uitlaatklep heeft.

Lichaamswerk gebruikt de intelligentie van je lijf om jouw fysieke, emotionele, mentale en spirituele welzijn te bevorderen. De onderdelen zijn namelijk volgens verschillende lichaamswerk theorieën onlosmakelijk met elkaar verbonden en beïnvloeden elkaar.

In een uur tijd breng ik jouw lichaam in een diepe staat van ontspanning door middel van rekken, masseren, schudden en andere hands-on technieken.

70,- per uur

Lees meer...

innerchild

Retreat

In het juni 2023 organiseren Kim en ik een biohack your workflow retreat. Tijdens het retreat gaan we het hebben over jouw Human Design, gewoonten, patronen en stippen we allerlei manieren aan om jouw leven, werk en privé te optimaliseren.

Je start met een vasten detox-reis om jouw lichaam te reinigen, de focus te vergroten, energie te laten stromen en cellen te verjongen.

Vervolgens ga je 3 dagen met ons mee op reis, om daarna als de nieuwe jij vol inzichten en kennis terug te stappen in de wereld.

Vanaf 495,-

Ja! Ik wil mee

Ademreis - Breathing session met Cacao (engelstalig)

Ontdek de kracht van ademwerk!

Leer hoe je verschillende ademtechnieken kunt gebruiken voor meer ontspanning, gezondheid en energie in jouw leven.

Na deze ademsessie heb jij de tools om weer de controle over jouw ademhaling te nemen en een gelukkiger en ontspannen leven te leven, ook in tijden van spanning en stress.

Facilitator: Jerry Mattox

Lokatie: Bluebirds Yoga Studio West, Jan Evertsenstraat 4-8, 1056 EC Amsterdam

Datum: 6 januari 18.00-21.00 of 7 januari 15.00-18.00

Prijs: 60,- incl cacao

Ik meld me aan!