joyce@back-2-basics.nl

Wekelijkse ademreis

In de maanden mei en juni 2023 organiseer ik wekelijks een rustige, ontspannende ademsessie.

Liggend op een matje op de grond, onder een warm dekentje en met je ogen dicht gaan we via de adem op reis door het lichaam. Onder begeleiding van muziek creëer ik een warme veilige omgeving om helemaal tot rust te komen en opgeladen de wereld in te gaan

Tijd (op basis van animo):

  • maandagavond van 19.30-20.30
  • vrijdagochtend van 10.00-11.00

Kosten: 7,50 (pin of contante betaling mogelijk)

Ja! Ik reis mee

3-luik workshop Op adem komen

Ontdek de kracht van ademwerk!

Tijdens deze workshop van 3 avonden leer je o.a. theorie over de ademhalingschemie, hoe jouw ademhaling je staat van zijn beïnvloed, hoe ons zenuwstelsel werkt en welke verschillende ademtechnieken je kunt gebruiken voor meer ontspanning, gezondheid en energie in jouw leven.

Lokatie: Nieuwetijdse Geneeswijzen, Weteringlaan, 2377 AP, Oude Wetering

Datum:

  • 6 maart, 20 maart, 3 april van 19.30-20.30 VOL
  • 17 april, 1 mei, 15 mei 19.30-20.30 VOL

Prijs: 90,-

Ik meld me aan!

Lichaamsreis

Ben jij op zoek naar ontspanning in een veilige omgeving? Wil je meer in je lichaam aanwezig zijn?

Het is bekend dat trauma zich vastzet in het lichaam in bijvoorbeeld de grote psoas spier (heupspieren). Deze spier zend via het 'stress systeem' steeds informatie naar de hersenen waardoor je in het hier en nu geraakt kan worden door pijn uit het verleden. Het lichaam vergeet namelijk traumatische ervaringen niet wanneer het niet de juiste uitlaatklep heeft.

Lichaamswerk gebruikt de intelligentie van je lijf om jouw fysieke, emotionele, mentale en spirituele welzijn te bevorderen. De onderdelen zijn namelijk volgens verschillende lichaamswerk theorieën onlosmakelijk met elkaar verbonden en beïnvloeden elkaar.

In een uur tijd breng ik jouw lichaam in een diepe staat van ontspanning door middel van rekken, masseren, schudden en andere hands-on technieken.

70,- per uur

Lees meer...

innerchild

Ademreis

Door tijdens een ademsessie bewust, vol en verbonden te ademen, breng je extra zuurstof/energie in je lichaam, waardoor het gaat stromen en energie in beweging komt. Je activeert hiermee het zelfhelend vermogen.

Jouw ademhaling is een afspiegeling van hoe je leeft en andersom. Door bewust te worden van je ademhaling, wordt je bewust van hoe je in het leven staat. De meesten van ons ademen oppervlakkig, snel en onbewust en leven een oppervlakkig, snel en onbewust leven. Dit kan zich uiten in zowel fysieke, als mentale en emotionele klachten, zoals laag energie niveau, rusteloos, lusteloos, gejaagd, neerslachtigheid en/of gebrek aan grip op je leven.

In een uur tijd begeleid ik jou en je ademhaling door verschillende ademtechnieken, aangepast op jouw persoonlijke situatie.

65,- per uur

Lees meer...

Voeten.werk

Ben jij beperkt in je beweging door pijnlijke voeten, voetklachten, voet gerelateerde klachten en houding problematiek en wil jij weer pijnvrij te kunnen bewegen? Kijk dan eens naar een voeten.werk traject.

Als holistisch (voet)specialist kunnen wij jou helpen met voet- en gerelateerde houding-, loop- en systemische klachten. Ons uitgangspunt is terug naar je natuurlijke houding, een natuurlijke manier van lopen en een natuurlijkere manier van leven.

Een kort voeten.werk traject bestaat uit 3 consulten, inclusief de benodigde begeleiding, het voeten.werk pakket en levenslange online video begeleiding. Investering: 595,-

Een lang voeten.werk traject bestaat uit 7 afspraken, inclusief Whatsapp support tijdens kantoor uren, de benodigde begeleiding, het voeten.werk pakket en levenslange online video begeleiding, 1 bonus consult. Investering: 1140,-

Lees meer...

Lichaam.werk

Wil jij ook weer zo veel energie ervaren waardoor je overdag meer daadkracht, focus, vitaliteit én ontspanning voelt? Kijk dan eens naar een lichaam.werk traject

Met een persoonlijk, ongecompliceerd en effectief advies is een voeten.werk of lichaam.werk traject een fantastische investering in jezelf en heb je weer voldoende levenskracht om vol in het leven te staan!

Tijdens een lichaam.werk traject combineren wij het voetenwerk met een bredere kijk op jouw lijf en leven. We gaan aan jouw voeten werken, maar ook aan jouw leefstijl.

Een lichaam.werk traject bestaat uit 6 consulten elke 2 weken, inclusief de benodigde begeleiding, een voedingslijst en voedingsadvies op maat, ademoefeningen, informatie over stress, slaap, voeding, mindset, ademhaling en meer, het voeten.werk pakket en levenslange online video begeleiding. Investering: 1020,-

Lees meer...