Wil jij vol energie de zomer in?

Ontdek in een telefonisch gesprek hoe jij je energieniveau een boost kan geven

Zou je graag élke dag vrolijk en vol energie beleven, maar

- Hang je ‘s avonds futloos op de bank?

- Heb je nergens zin in?

- Wil je aan de slag met je voedingspatroon,  maar weet je niet waar je moet beginnen?

Dan is een gratis boost sessie echt iets voor jou! In een telefonisch gesprek zetten we de eerste stap naar een bruisende zomer

Let op! Ik kan maar een beperkt aantal energieën helpen boosten, meld je snel aan voor een telefonische boost!


Eye opener

Van jongs af aan interesseerde ik mij al in de medische kant van het leven. Ik heb o.a. een opleiding tot fysiotherapeut en later een opleiding tot paraveterinair dierenartsassistente gedaan. Een aantal jaar geleden kwam ik in aanraking met de orthomoleculaire leer. De leer van terug naar de basis. Wie we zijn, wat we doen, hoe we reageren op voeding en op de omgeving, waarom doen we doen wat we doen. Ik heb de opleiding tot orthomoleculair therapeut succesvol afgerond en heb tijdens de opleiding zo enorm veel geleerd. De opleiding was echt een eye opener voor mij. Daarvóór was ik in het onoverzichtelijke oerwoud aan informatie over voeding en leefstijl beland. Op internet kon ik de juiste informatie niet meer filteren door de overvloed aan informatie en tegenstrijdigheden.

 

Door mijn opleiding heb ik weer overzicht gekregen. Daardoor heb ik in mijn voedingspatroon en leefstijl een aantal aanpassingen door kunnen voeren waardoor ik nu veel meer energie heb. Ik wil die kennis graag met jou delen op een eenvoudige en praktische manier, zodat jij ook meer energie kan ervaren in je leven.


Tot snel in de telefonische zomer boost sessie,

groeten Joyce

Content Toggle Headline