Courgette brood

  • 1 grote tomaat
  • 2 teentjes knoflook
  • 200 gram courgette
  • 150 gram amandelmeel
  • 1 eetlepel bakpoeder
  • 2 eieren
  • 2 eetlepels pesto
  • handje noten/zaden (optioneel)
  • snuf zout
  • peper
  • 100 gram geitenkaas (optioneel)

Verwarm de oven voor op 175 graden.

Bak de tomaat met knoflook 5-10 minuten en zet daarna opzij. Rasp 200 gram courgette
fijn, spatel de 2 eieren, 150 gram amandelmeel, 1 eetlepel bakpoeder, handje noten en zaden, snuf peper en zout en
2 eetlepels pesto erdoor.

Doe het beslag in een bakvorm, verdeel de tomaten en geitenkaas
over het beslag en zet ca 30 minuten in de oven.

Add A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.