joyce@back-2-basics.nl

Optimaliseer je lijf en leven
  • Home
  • Aanbod
    • Workflow retreat
    • Voeten.werk
    • Lichaam.werk
    • Ademreis
    • Lichaamsreis
  • Contact
  • Home
  • Aanbod
    • Workflow retreat
    • Voeten.werk
    • Lichaam.werk
    • Ademreis
    • Lichaamsreis
  • Contact
31 augustus 2020  |  By Joyce In lunch, Recepten

Gekruide platbroden

  • 75 gram kikkererwtenmeel
  • 50 gram maismeel
  • 30 gram cassavemeel
  • 1 theelepel gemalen komijn
  • 1 theelepel gemalen koriander
  • 0,5 theelepel kaneel
  • 1 eetlepel komijnzaad
  • 1 theelepel gerookte paprika poeder
  • snuf peper
  • flinke snuf zout
  • teentje geperste knoflook
  • evt verse koriander
  • ca 300-400 ml water

Meng alle ingrediënten door elkaar, behalve het water. Voeg een deel van het water aan het mengsel toe en roer goed door. Blijf water toevoegen tot het een dik beslag is geworden. Wanneer je wat dikkere ‘broden’ wilt dan moet het beslag wat dikker zijn, wil je ze wat meer als pannenkoeken eten dan maak je het beslag zo dun als pannenkoeken beslag.

Verwarm een pan met wat kokosolie of roomboter en bak de plat broden alsof je pannenkoeken bakt. Laat ze lekker lang door bakken zonder dat ze aanbranden.

Beleg het ‘brood’ met lekkers, zoals; groenten, kimchi, spreads of eet ze gewoon met boter en een snuf zout bij een soepje

Gekruid platbrood

Previous StoryChili sin Carne
Next StorySpinazie-erwten spread

Related Articles

  • Gezondere Chocolademelk
  • Bonen-erwten spread

Leave your comment Cancel Reply

(will not be shared)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Joyce Bogtman

Jan de Mijterlaan 26

2015 EL Haarlem

joyce@back-2-basics.nl

KvK 71747540

Online Training

Voedingscoach

Persoonlijke coaching

Plan gratis kennismaking in

Doe de zelftest slapen

© Back To Basics | Algemene voorwaarden | Privacy statement | Design by Stol design | Development Bureau Noort