joyce@back-2-basics.nl

Optimaliseer je lijf en leven
  • Home
  • Aanbod
    • Workflow retreat
    • Voeten.werk
    • Lichaam.werk
    • Ademreis
    • Lichaamsreis
  • Contact
  • Home
  • Aanbod
    • Workflow retreat
    • Voeten.werk
    • Lichaam.werk
    • Ademreis
    • Lichaamsreis
  • Contact
31 augustus 2020  |  By Joyce In lunch, ontbijt, Recepten, snacks

Havermout muffins

  • 125 gram havermout
  • 1 banaan


  • 2 theelepels baking soda
  • 2 eieren
  • 125 ml (plantaardige) melk
  • 40 gram kokosrasp
  • 1 eetlepel honing
  • 30 ml kokosolie
  • Paar druppels citroen sap
  • Snuf zout
  • 1 theelepel kaneel
  • handje (bevroren) rood fruit

Verwarm de oven voor op 170 graden.

Mix 125 gram havermout, 1 banaan, 2 theelepels baking soda en 2 eieren. Doe vervolgens 125 ml (plantaardige) melk, 40 gram kokosrasp, 1 eetlepel honing, 30 ml kokosolie, een paar druppels citroen sap, een snuf zou en 1 theelepel kaneel erbij en mix weer tot een beslag. Schep een handje vol rood fruit (bosbessen, frambozen, bramen, e.d.) door het beslag.

Giet het beslag in muffin/cupcake vormpjes. Bak de muffins 30-35 min in de oven op 170 graden.

Je kan ook nog bijv. geraspte appel, stukjes chocolade, geraspte bietjes (extra groenten!), noten, pitten, zaden en/of rozijnen door het beslag doen

Previous StoryBoekweitpannenkoeken
Next StoryOmelet met groenten

Related Articles

  • Gezondere Chocolademelk
  • Bonen-erwten spread

Leave your comment Cancel Reply

(will not be shared)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Joyce Bogtman

Jan de Mijterlaan 26

2015 EL Haarlem

joyce@back-2-basics.nl

KvK 71747540

Online Training

Voedingscoach

Persoonlijke coaching

Plan gratis kennismaking in

Doe de zelftest slapen

© Back To Basics | Algemene voorwaarden | Privacy statement | Design by Stol design | Development Bureau Noort