joyce@back-2-basics.nl

Optimaliseer je lijf en leven
  • Home
  • Aanbod
    • Workflow retreat
    • Voeten.werk
    • Lichaam.werk
    • Ademreis
    • Lichaamsreis
  • Contact
  • Home
  • Aanbod
    • Workflow retreat
    • Voeten.werk
    • Lichaam.werk
    • Ademreis
    • Lichaamsreis
  • Contact
31 augustus 2020  |  By Joyce In Recepten, smeren en dippen

Hummus

  • 225 gram kikkererwten (zelf geweld en gekookt of uit blik)
  • 2 eetlepels tahin (sesampasta)
  • 2 teentjes knoflook
  • sap van 1 citroen
  • olijfolie
  • 1 theelepel komijnpoeder
  • peper en zout
  • 0,5 theelepel gerookte paprikapoeder
  • optioneel: chilivlokken

Doe alle ingrediënten in de keukenmachine en maal tot het een gladde, smeerbare puree is. Is de puree te dik, dan voeg je een heel klein beetje water toe en laat je de keukenmachine nog even draaien. Het kan best wel 5-10 minuten duren tot het een gladde puree wordt, dus geduld!

Humus

Previous StoryBieten spread
Next StoryChili sin Carne

Related Articles

  • Gezondere Chocolademelk
  • Bonen-erwten spread

Leave your comment Cancel Reply

(will not be shared)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Joyce Bogtman

Jan de Mijterlaan 26

2015 EL Haarlem

joyce@back-2-basics.nl

KvK 71747540

Online Training

Voedingscoach

Persoonlijke coaching

Plan gratis kennismaking in

Doe de zelftest slapen

© Back To Basics | Algemene voorwaarden | Privacy statement | Design by Stol design | Development Bureau Noort