joyce@back-2-basics.nl

Mijn diensten

Eerste kennismakingsgesprek

Online of telefonisch, maximaal 30 minuten.

In een gratis kennismakingsgesprek onderzoeken we of we een samenwerking aan willen gaan en of mijn zienswijze en aanpak bij jou past. 

Gratis

Maak vrijblijvend een afspraak

bellen

1ste Consult

Live of online, maximaal 60 minuten.

Voorafgaand aan dit consult heb je een vragenlijst en een voedingsdagboek ingevuld. Aan de hand van deze gegevens bespreken we de opties. Na afloop van het consult ontvang je een e-mail met het volledige plan dat we in samenspraak opgesteld hebben. Ook tijdens dit consult bepalen weer we of mijn werkwijze nog steeds bij jou past.

€65,- 

Maak een afspraak

voeding

2de en volgende Consult

Live of online, maximaal 30 minuten.

Na het 1ste consult ga jij een aantal weken zelf aan de slag. Het kost even tijd om het plan in de praktijk te brengen. Je moet wennen aan nieuwe routines en je lichaam moet zich aanpassen. Tijdens dit consult bespreken we hoe het gaat, kan je vragen stellen en kan ik bijsturen. De frequentie hangt af van hoe makkelijk jij de nieuwe routines kan integreren en wat goed voelt voor jou.

€35,-

Maak een afspraak

Online Training

Online, ca. 10 weken.

Heb jij zin om je slaap kwaliteit te verbeteren door middel van een online programma? Met dit programma leer je 8 eenvoudig toepasbare tips met achtergrond informatie zodat je begrijpt waaróm de tips je kunnen helpen.

Met behulp van korte video's en een werkboek kan je overal en op elk moment het programma volgen. Wordt je bewust van jouw slaappatroon en leer wat je daar aan zou kunnen verbeteren.

€75,-

Meer informatie

Slaapcoaching

Live of online, ca. 8-10 weken.

Wil jij graag je slaapkwaliteit verbeteren, maar weet je niet waar je moet beginnen of heb je al verschillende dingen geprobeerd? Dan is het persoonlijke slaapcoachingstraject wat voor jou.

Door middel van een vragenlijst, een slaapkamerscan, 3 één op één consulten, veel informatie én tips gaan we jouw slaapkwaliteit verbeteren. Alles in een behapbaar en overzichtelijk plan gegoten.

€199,-

Meer informatie

slapen

Lijf & leven coaching

Live of online, ca. 10-12 weken.

Wil jij graag van kleine lichamelijke ongemakken af, maar weet je niet waar je moet beginnen of heb je al verschillende dingen geprobeerd? Dan is het persoonlijke lijf & leven coachingstraject wat voor jou.

Door middel van een vragenlijst, een voedingsdagboek, 4 één op één consulten, veel informatie én tips gaan we jouw lijf en leven optimaliseren. Alles in een behapbaar en overzichtelijk plan gegoten.

€250,-

Meer informatie