Verantwoordelijkheid

Pilletje?

Wat als je eens verantwoordelijkheid neemt voor de gezondheid en het plezier in je leven. Als je ergens niet naar toe gaat voor een behandeling of pilletje, maar ergens heen gaat om te leren hóe je die verantwoordelijkheid in eigen hand neemt. Hoe je een gezond eet en leefstijl patroon integreert in je leven.

Niet wachten

Wat als je niet gaan zitten wachten tot iemand anders een 'makkelijker' oplossing heeft bedacht die alleen een symptoom bestrijdt in plaats van dat het ook echt het probleem oplost.

Heft in eigen hand

Wat als ik je kan helpen met het heft in eigen hand te nemen. Als ik je handvatten kan geven om gezonder te eten, beter te slapen en gezonder te leven, om je stress levels naar beneden te krijgen en je immuunsysteem te versterken. Wat als ik je kan helpen terug te gaan naar je basis om zo je lijf en leven te optimaliseren.

Niet afhankelijk

Als je zelf je gezondheid in eigen hand neemt ben je niet meer afhankelijk van andere mensen en kan je in de toekomst daar altijd weer op terug grijpen als het wat minder gaat óf steeds weer jezelf meer optimaliseren.

mediteren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.