joyce@back-2-basics.nl

Voeten.werk

Leuk dat jij geïnteresseerd bent in De Voetspecialist, een moderne holistische praktijk voor voetklachten. Met zorg en aandacht helpen wij mensen met voetklachten, voet gerelateerde klachten en houding problematiek om weer pijnvrij te kunnen bewegen. Dit doen we met behulp van de nieuwste kennis, technieken en behandelmethodes. Doordat De Voetspecialist gevestigd is in het Westen, Midden en het Oosten van Nederland  worden we beter bereikbaar vanuit alle delen van Nederland.

Wij gaan verder daar waar andere zorgprofessionals zeggen 'ik weet het niet meer' of 'leer er maar mee leven'.

Naar de website van De Voetspecialist

bewegen

Wanneer naar De Voetspecialist?

Hieronder vindt u een weergave van veel voorkomende klachten in de voetspecialistische praktijk. Wanneer u zich herkent in een van deze klachtenbeelden is het raadzaam om een holistisch voetspecialist te raadplegen.

 • Pijnklachten aan voeten, knieën, heupen en rug
  Door een afwijkende voetstand of foutief looppatroon
 • Standsafwijkingen van de voeten
  Bijvoorbeeld platvoeten, holvoeten, gekantelde voeten of aangeboren afwijkingen.
 • Teenafwijkingen
  Bijvoorbeeld hamertenen, klauwtenen of scheefgroeiende tenen.
 • Huidproblemen
  Bijvoorbeeld overmatig eelt- of likdoornvorming.
 • Houdingsproblemen
  Door bijvoorbeeld ouderdom of een chronische aandoening.

Jouw fundament

Als het voetenwerk (de fundering) niet goed is, kunnen er in het hele lichaam (het bouwwerk) klachten ontstaan. Staat men niet goed op de voeten, dan zal er ergens in het lichaam een compensatie plaatsvinden om het lichaam staande te houden. Zo kunnen oorzaken van vele klachten aan het bewegingsapparaat in de voeten liggen.

Unieke aanpak om van je voetklachten te herstellen

Meedoen aan één van onze Voeten.werk trajecten is de best denkbare investering als je dagelijks voetklachten ervaart die tot nu toe nog niet verholpen zijn.

We richten ons namelijk op een blijvende verandering door je klachten op alle fronten aan te pakken.

Lichamelijk én Mentaal

De voeten veranderen al na een week bewegen.

Dit maken wij meetbaar door het maken van een voetafdruk aan het begin van elke afspraak.

De voeten worden smaller. Uitstulpingen, teen-knobbels, platvoeten, doorgezakte voeten en hielspoor verminderen. Blijvende resultaten vragen in het begin om dagelijkse herhaling van de bewegingen.

Naast dat de voeten een transformatie ondergaan, wordt door de verandering van voeten en stand het gehele lichaam uiteindelijk opnieuw uitgelijnd. Dit werkt overal in het lichaam door: bekken, rug, nek, ademhaling, etc.

Ook mentaal kunnen er verschuivingen ontstaan. Je zet namelijk niet alleen jouw lichaam weer in beweging.

Wij bieden twee trajecten

Bij hielspoor, acute voetklachten of als je voetklachten wilt voorkomen, is het korte traject in de meeste gevallen voldoende. Blijkt er achteraf meer tijd nodig te zijn dan bespreken we dat tijdens de laatste afspraak.

Maak een afspraak

persoonlijke coaching

Wil jij je voeten optimaliseren? Dat kan!

Aan de hand van een vragenlijst, intake gesprek en voetafdruk kijken we samen met jou hoe we jouw klachten of vraag aan kunnen pakken en zo nodig verbeteren.

Samen met jou maken we een overzichtelijk, duurzaam en behapbaar plan om de voeten en het lichaam weer in beweging te te brengen en te houden.

Een kort voeten.werk traject bestaat uit 3 consulten, inclusief de benodigde begeleiding, het voeten.werk pakket en levenslange online video begeleiding. Investering: 595,-

Een lang voeten.werk traject bestaat uit 7 afspraken, inclusief Whatsapp support tijdens kantoor uren, de benodigde begeleiding, het voeten.werk pakket en levenslange online video begeleiding, 1 bonus consult. Investering: 1140,-

- Joyce Bogtman -
Maak een afspraak