joyce@back-2-basics.nl

Optimaliseer je lijf en leven
  • Home
  • Aanbod
    • Workflow retreat
    • Voeten.werk
    • Lichaam.werk
    • Ademreis
    • Lichaamsreis
  • Contact
  • Home
  • Aanbod
    • Workflow retreat
    • Voeten.werk
    • Lichaam.werk
    • Ademreis
    • Lichaamsreis
  • Contact
31 augustus 2020  |  By Joyce In Recepten, snacks

Dadel-chocoladecake

  • 250 gram ontpitte dadels
  • 120 gram amandelmeel (of amandelen in de keukenmachine malen tot meel)
  • 3 eetlepels cacaopoeder
  • 4 eieren
  • 2 theelepels kaneel
  • 1 theelepel vanillepoeder (optioneel)
  • 1 theelepel baking soda
  • Paar druppels citroen sap

Verwarm de oven voor op 170 graden. Mix de dadels, cacao, kaneel, vanillepoeder en amandelmeel in de keukenmachine. Kluts de eieren tot ze schuimig zijn en doe bij het dadel mengsel samen met baking soda en citroen sap. Mix nog even tot een beslag. Is het dadel mengsel een klont die niet wil mengen, snij deze dan even in stukjes met een mes en meng dan nog een keer. Giet het beslag in een cakevorm en bak ca 35 min in de oven.

Previous StoryHaverrepen
Next StoryKokos-chocoladeblokjes

Related Articles

  • Gezondere Chocolademelk
  • Bonen-erwten spread

Leave your comment Cancel Reply

(will not be shared)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Joyce Bogtman

Jan de Mijterlaan 26

2015 EL Haarlem

joyce@back-2-basics.nl

KvK 71747540

Online Training

Voedingscoach

Persoonlijke coaching

Plan gratis kennismaking in

Doe de zelftest slapen

© Back To Basics | Algemene voorwaarden | Privacy statement | Design by Stol design | Development Bureau Noort